APERIT SÖKER VERKSAMHETSKONSULTER

feb 1, 2022 |

Vi har en stark tillväxt i verksamheten och söker nu efter fler duktiga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss på Aperit. 

Vi söker nu en verksamhetskonsult inom produktion, lager och logistik som kan vara med och utveckla vårt erbjudande inom processutveckling, förvaltning av system och implementation av nya affärssystem hos våra kunder.

Vi tror att du idag jobbar inom produktion, lager- och logistik-området och har utvecklat ett särskilt intresse för affärssystem och dess användning i verksamheten. Erfarenhet och kompetens kring Microsoft Dynamics Ax 2012 eller Dynamics 365 Finance & Operations är meriterande.

Intresse, kunskap och engagemang inom affärssystemsområdet och utveckling av administrativa processer är viktigt för att trivas och lyckas i denna roll.

Är du intresserad av en stark personlig utveckling, utveckla dig som konsult och vara med och bygga framtidens företag i en entreprenörsdriven miljö? 

Skicka din ansökan och CV till daniel.aronsson@aperit.se eller ring 070-639 80 40 för mer information. Vi behandlar ansökningar löpande. 

Om Aperit

Vi bygger vår verksamhet med utgångspunkten i att skapa maximal nytta per investerad krona för våra kunder och samtidigt i den processen skapa utvecklande arbetstillfällen som bygger framgångsrika medarbetare över tid.

Vårt engagemang, vår innovationsorienterade kultur och närheten till våra kunder gör att vi utvecklar våra tjänster och lösningar på bästa möjliga sätt avseende nytta och kostnadseffektivitet.

Att verksamheten befinner sig i en ständig tillväxt är en grundsten i vår strategi och garanterar också ett kontinuerligt utvecklat erbjudande till gagn för både kunder och medarbetare.

Aperit_Lagbild_2022_Web