APERIT SÖKER SYSTEMUTVECKLARE

okt 13, 2021 |

Vi söker nu efter systemutvecklare med intresse för att utveckla våra kunders verksamheter.

Vi systemutvecklar inom ramen för affärsystem där vi bygger moduler och modifikationer. Men vi utvecklar också i egna plattformar och koncept ofta på något sätt integrerat mot affärsystem. 

Systemutvecklingen sker i plattformar/programspråk som Java, C# .Net, SQL,X++,JS, Lit, RPG.

Arbetet utförs tillsammans med verksamhetskonsulter och applikationsspecialister, där din förmåga att samarbeta är viktig.

Intresse, kunskap och engagemang inom affärssystemsområdet vad gäller implementation och utveckling av olika typer av administrativa system är viktigt för att trivas och lyckas i denna roll.

Är du intresserad av en stark personlig utveckling, utveckla dig som konsult och vara med och vidareutveckla framtidens företag i en entreprenörsdriven miljö? 

Skicka din ansökan och CV till daniel.aronsson@aperit.se eller ring 070-639 80 40 för mer information. Vi behandlar ansökningar löpande. 

Om Aperit

Vi bygger vår verksamhet med utgångspunkten i att skapa maximal nytta per investerad krona för våra kunder och samtidigt i den processen skapa utvecklande arbetstillfällen som bygger framgångsrika medarbetare över tid.

Vårt engagemang, vår innovationsorienterade kultur och närheten till våra kunder gör att vi utvecklar våra tjänster och lösningar på bästa möjliga sätt avseende nytta och kostnadseffektivitet.

Att verksamheten befinner sig i en ständig tillväxt är en grundsten i vår strategi och garanterar också ett kontinuerligt utvecklat erbjudande till gagn för både kunder och medarbetare.

Aperit_Lagbild_2021_Web