APERIT VÄXER VIDARE

dec 23, 2015 |

Vi hälsar Niclas Sjögren välkommen till Aperit, Niclas har en gedigen erfarenhet som konsult till företag inom verkstadsindustrin och har ett brinnande intresse för digitala affärer. Niclas startar sin utvecklingsresa som verksamhetskonsult hos oss under första kvartalet 2016.

Vi söker även efter fler duktiga medarbetare till vår verksamhet, vill du utvecklas som verksamhetskonsult och har det där lilla extra engagemanget för att göra våra kunder nöjda så är vi rätt företag för dig.

Vi tror att du antingen har erfarenhet som konsult inom verksamhetsutveckling och/eller systemutveckling eller har en stark drivkraft att vilja utveckla dig till att bli en framgångsrik verksamhetskonsult oavsett bakgrund.

På Aperit jobbar vi långsiktigt med att bidra till våra kunders framgång och vi kan erbjuda dig ett utvecklande jobb i ett entreprenörsdrivet bolag med stor frihetsgrad.

Skicka din ansökan och CV till daniel.aronsson@aperit.se eller ring 070-6398040 för mer information. Vi behandlar ansökningar löpande.