APERIT UTVECKLAS VIDARE

mar 20, 2018 |


VÄLKOMNA ELIN OCH ERIK

Vi har det stora nöjet att hälsa Elin Nyström och Erik Sjögren varmt välkomna till Aperit!

Elin kommer närmast ifrån en högskoleutbildning med inriktning på verksamhetsutveckling, processutveckling och affärssystem. Elin börjar som verksamhetskonsult hos oss under juni månad.

Erik börjar på Aperit under maj månad i rollen som verksamhetskonsult. Erik har mångårig erfarenhet av utvecklingsfrågor kopplat till både processer och företagssystem och kommer att tillföra mycket nytta till våra kunder framledes.

UTMANA ARBETSLIVET DET DÄR LILLA EXTRA

Konsulterna som jobbar hos oss brinner för att utvecklas. Vi har etablerat en organisation med en stor portion delaktighet och en vilja att utmana gränserna lite extra. På Aperit har vi en speciell anda och kreativitet som präglas av öppenhet och prestigelöshet, vi kallar den för ”Vår kultur”.

Harmonin mellan ansvar och frihet gör att varje medarbetare löser uppgifter, utvecklas som konsult med egen touch och ständigt förkovrar sig med nya kunskaper.

Vi söker nu efter fler medarbetare som vill vara med och bidra till vår långsiktiga utveckling, vi tror att du har en god förmåga att se och analysera våra kunders utvecklingsbehov och omsätta dessa behov till effektiva processer med tillhörande företagssystem. Ett starkt engagemang för att vilja bli en framgångsrik verksamhetskonsult är en viktig ingrediens för att lyckas i rollen.

VI SÖKER SPETSKOMPETENS INOM FÖLJANDE OMRÅDEN

• Verksamhetsutveckling och processutveckling.

• Systemutveckling.

• Applikatorisk kompetens inom ERP-området.

Är du intresserad av att utveckla dig som konsult och vara med och bygga framtidens företag i en entreprenörsdriven miljö? Skicka din ansökan och CV till daniel.aronsson@aperit.se eller ring 070-6398040 för mer information. Vi behandlar ansökningar löpande.

Aperit_Lagfoto_2018_Web