APERIT SÖKER VERKSAMHETSKONSULTER

jan 23, 2024 |

Vi söker nu efter en verksamhetskonsult inom ekonomiområdet som kan vara med och utveckla vårt erbjudande inom processutveckling, förvaltning av system och implementation av nya affärssystem hos våra kunder. 

Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi och har jobbat några år inom detta område som tex ekonomikonsult, business controller, ekonomichef eller inom redovisnings- och revisionsbranschen.

Intresse, kunskap och engagemang inom affärssystemsområdet vad gäller implementation och utveckling av administrativa processer är viktigt för att trivas och lyckas i denna roll.

Är du intresserad av en stark personlig utveckling, utveckla dig som konsult och vara med och bygga framtidens företag i en entreprenörsdriven miljö? 

Skicka din ansökan och CV till sofia.magnusson@aperit.se eller ring 070-627 39 90 för mer information. Vi behandlar ansökningar löpande. 

Om Aperit

Vi bygger vår verksamhet med utgångspunkten i att skapa maximal nytta per investerad krona för våra kunder och samtidigt i den processen skapa utvecklande arbetstillfällen som bygger framgångsrika medarbetare över tid.

Vårt engagemang, vår innovationsorienterade kultur och närheten till våra kunder gör att vi utvecklar våra tjänster och lösningar på bästa möjliga sätt avseende nytta och kostnadseffektivitet.

Att verksamheten befinner sig i en ständig tillväxt är en grundsten i vår strategi och garanterar också ett kontinuerligt utvecklat erbjudande till gagn för både kunder och medarbetare.