APERIT UTSETT TILL GASELLFÖRETAG

okt 11, 2019 |

Samtidigt som vi firar 5-års Jubileum sedan starten av Aperit så har vi utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri, en fantastisk resa så här långt tillsammans med våra kunder och medarbetare.

Vi tar nu sats för nästa utvecklingssteg och söker fler talanger för fortsatt tillväxt.

UTMANA ARBETSLIVET DET DÄR LILLA EXTRA

Vi söker både efter etablerade verksamhetskonsulter med specialistkompetens inom processutveckling, applikation (ERP och Web) eller systemutveckling och du som idag har en linjebefattning inom t.ex försäljning, produktion, logistik eller finans och vill utvecklas till att bli en framgångsrik verksamhetskonsult hos oss på Aperit.

Konsulterna som jobbar hos oss brinner för att utvecklas. Vi har etablerat en organisation med en stor portion delaktighet och en vilja att utmana gränserna lite extra. På Aperit har vi en speciell anda och kreativitet som präglas av öppenhet och prestigelöshet, vi kallar den för ”Vår kultur”.

Är du intresserad av att starta en ny resa som framgångsrik verksamhetskonsult och vara med och utveckla framtidens företag i en entreprenörsdriven miljö? Skicka din ansökan och CV till daniel.aronsson@aperit.se eller ring 070-6398040 för mer information. Vi behandlar ansökningar löpande.

Aperit_Di_Gasell_Gasellvinnare 2019_liggande_WEB

 

Aperit_Lagbild_2021